ZORG Interim Management

Sinds 2008 is Stoel Adviesgroep verantwoordelijk voor het management van Boerhaave Medisch Centrum. Zowel voor het strategische, financiële als het medisch inhoudelijk beleid. Zowel intern (personeel, organisatiestructuur) als extern (marketing en inkoop).

Boerhaave Medisch Centrum behoort tot de top 3 klinieken van Nederland en combineert op een bijzondere wijze commerciële en verzekerde zorg onder één dak. In Boerhaave Medisch Centrum werken meerdere medische specialisten. Boerhaave Medisch Centrum heeft een eigen operatiekamer en is voor de plastische chirurgie ISO en ZKN gecertificeerd. Kijk voor meer informatie op www.boerhaave.nl.

Doordat Stoel Adviesgroep al jaren verantwoordelijk is voor het management van Boerhaave Medisch Centrum hebben wij op zorggebied alles al wel een keer meegemaakt en zijn wij op de hoogte van de regelgeving in de zorg, cliëntenwensen en kennen wij de wereld van leveranciers, zorgaanbieders en zorgverzekeraars.

De cliënt wordt steeds keuzebewuster en dat biedt in onze ogen alleen maar mogelijkheden. Zodra de cliënt binnen uw organisatie de centrale rol krijgt die hij/zij verdient is er een uitstekende basis voor groei. Belangrijk is echter wel om deze basis consequent door te voeren in uw beleid. Uit ervaring weten wij dat het daarbij heel verfrissend werkt als experts van buiten de organisatie met u meekijken.

Bij Stoel Adviesgroep kunt u rekenen op een solide basis aan kennis en ervaring, waarmee uw doelstellingen op de door u gewenste manier kunnen worden gerealiseerd.

Bent u op zoek naar (tijdelijk) management voor uw organisatie? Wij komen graag bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.