Over Stoel Adviesgroep

 

Stoel Adviesgroep heeft in totaal al meer dan 15 jaar kennis van en ervaring in de zorgsector.  Ervaring die varieert van het management van een zorginstelling tot het sluiten van contracten met zorgverzekeraars. Kennis van de huidige markt en van nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

 

Gezondheidszorg als focus

Stoel Adviesgroep richt zich uitsluitend op de zorgsector. Dit is geen toeval. De gezondheidszorg is de grootste sector in Nederland en in deze sector zijn naar onze mening veel mogelijkheden ter verbetering aanwezig. Met name de ontwikkeling van de marktwerking in de zorg heeft onze aandacht. Wij hebben naast een uitgebreide zorgachtergrond ook veel kennis en ervaring in bijvoorbeeld marketing en juridische vraagstukken. Wij denken dat het steeds belangrijker wordt om uw zorginstellingen op de juiste manier te presenteren aan de patiënt.

 

Exclusief voor zorgaanbieders

In de zorgsector zijn verschillende grote partijen actief; zorgverzekeraars, leveranciers en zorgaanbieders. Stoel Adviesgroep is exclusief werkzaam voor zorgaanbieders. In onze visie is dit essentieel. Wij willen te allen tijde voorkomen dat wij meerdere petten op hebben en zodoende de belangen van een zorgaanbieder niet optimaal kunnen dienen.

Het is echter wel zo dat wij goede contacten hebben met leveranciers in de zorg en zorgverzekeraars. Onderhandelen en het maken van afspraken blijft uiteindelijk toch mensenwerk.  

Onze doelstelling is om uw zorginstellingen vooruit te helpen. Dat betekent kritisch kijken naar uw organisatie, strategie, prijsafspraken en contracten. Daarnaast wil Stoel Adviesgroep een sparringpartner zijn. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het kan zijn om met een nieuwe verfrissende blik naar een zorginstelling te kijken.