Contracteren zorgverzekeraars

Veel cliënten hebben (wel of niet terecht) de overtuiging dat zorg gratis is. U kunt cliënten afschrikken en zelfs verliezen door hen rechtstreeks facturen te (moeten) sturen die zij vervolgens zelf moeten declareren bij hun zorgverzekeraar.


Cliënten vinden het prettig als een zorginstelling een contract heeft gesloten met hun zorgverzekeraar en nog prettiger als de zorginstelling contracten heeft afgesloten met alle zorgverzekeraars. Cliënten wisselen nog wel eens van zorgverzekeraar en vinden het dan vervelend als hun nieuwe zorgverzekeraar geen contract heeft gesloten met uw instelling.


Momenteel contracteert Stoel Adviesgroep voor vier partijen binnen de gezondheidszorg. We hebben goede contacten met de juiste mensen bij zorgverzekeraars en zijn daarbij altijd goed op de hoogte van alle (recente) ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt. Hierdoor kunnen wij ook voor u tijdig de beste deals sluiten. Op dit moment sluiten wij contracten met grote verzekeraars als Agis/Achmea, Menzis, CZ, Uvit, en Zorg&Zekerheid.


U kunt terecht bij Stoel Adviesgroep als u reeds overeenkomsten heeft met de (meeste) zorgverzekeraars, maar ook als u nog helemaal geen contracten heeft met zorgverzekeraars. U moet in het laatste geval echter wel rekening houden met een behoorlijke aanloopperiode.

Daarnaast maken wij overkoepelend ook goede afspraken voor wat betreft facturatie en factoring.


In de meest ideale situatie verlenen wij u structureel onze diensten om op die manier jaarlijks tijdig de beste contracten te sluiten.

 

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.