Advies in de zorg

Advies geven wij op basis van onze eigen ruime ervaring in de zorg. Wij kennen de regels en richtlijnen binnen deze sector. Wij weten wat er nodig is om een zorginstelling efficiënt te managen en wij hebben ruime marketingtechnische en juridische ervaring.

Advies geven is geen standaardprocedure, dat weet Stoel Adviesgroep als geen ander. Er bestaan geen standaardproblemen in de zorg, dus ook geen standaardoplossingen. Belangrijk is wel altijd dat u naast uw organisatie, ook de cliënt en de markt kent. De markt en de cliënt kennen wij al, uw organisatie nog niet. Zodra wij uw bedrijf wel kennen, zijn wij ervan overtuigd dat wij uw instelling naar een hoger niveau kunnen tillen.

Naast algemeen advies kunt u concreet over de volgende onderwerpen advies in winnen bij Stoel Adviesgroep:

Strategie

Het opzetten van een business case en op die manier het uitzetten van een duidelijke koers voor uw organisatie.

Marketing

Wij hebben veel ervaring met internet. Mensen zijn keuzebewust en actieve zoekers op het Internet.

Inkoop

Om te kunnen concurreren moet u scherp naar uw inkoop blijven kijken. Goede prijsafspraken met uw leveranciers zijn onmisbaar in de huidige markt.

Juridische vraagstukken

Het opzetten van contracten en het afhandelen van juridische conflicten.

Opzetten van een praktijk

Van de financiële huishouding tot het opbouwen van een patiëntenbestand. 

Overdracht van een praktijk

Belangrijk is het om hier tijdig mee te beginnen en de praktijk zoveel mogelijk los te koppelen van de medisch specialist.

Certificering

Uw cliënt hecht steeds meer waarde aan onafhankelijke kwaliteitgaranties zoals het ZKN keurmerk en de ISO-certificering.